top of page

Om oss

tandlag1 är en klinik för hela familjen. Vi är placerad mitt i centrum av Växjö, i nära anslutning till resecentrum. Vi ligger på tredje våningen med tillgång till hiss. Ingången är från Sandgärdsgatan vid Oil & Vinegar.

Vi är två tandläkare, en tandhygienist, två tandsköterskor och en receptionist. Vi utför de flesta typer av tandbehandling. Vi önskar att Du som patient skall känna Dig trygg och säker hos oss. Vi lyssnar på Dina önskemål och behov och försöker lägga till rätta för att det ska bli så bra som möjligt. 

Om oss

tandläkare växjö
Jonas Lundgren, tandläkare

 

Har varit med från starten. Jonas kom till Växjö 1996 från Göteborg. Han har arbetat som tandläkare sedan 1989. Jobbar med Mia och försöker att göra ert besök så bra som möjligt. Alltid glimten i ögat.

tandläkare växjö
Kjartan Langlo, tandläkare

 

Kjartan kom till Växjö 2009 efter att ha arbetat två år i Oslo. Han var på folktandvården Norr i Växjö innan han började på tandlag1.  Kjartan är alltid nyfiken på nya trender inom tandvården och försöker hålla sig uppdaterad. 

tandläkare växjö
Liselott Svantesson, tandhygienist

 

Våran tandhygienist, Liselott kommer från Mullsjö. Hon utbildade sig i Jönköping, och har sedan dess arbetat flera år på Folktandvården i Växjö, där hon också haft anställning på specialistkliniken parod.

tandläkare växjö
Mia Brännström, tandsköterska

 

Mycket erfaren tandsköterska. Hon håller koll på Jonas och hans patienter. Med sitt smittande humör ser hon till att patienterna har det bra.

tandläkare växjö
Lise-Lotte Håkansson, tandsköterska

 

Mycket erfaren tandsköterska som nu är pensionär. Hon har jobbat tillsammans med Kjartan och sett till så patienterna haft det bra och blivit väl omhändertagna. Hon kommer fortsättningsvis dyka upp med jämna mellanrum och det är vi glada för.

tandläkare växjö
Ina Bäckman, receptionist

 

Ina är ansiktet (och telefonrösten) utåt. Hon är spindeln i nätet och håller reda på tiderna till patienterna och hjälper till om någon behöver ändra tider.

DSC01996.jpg
Ingela Wilén, tandsköterska

 

Ingela är nyaste tillskottet till tandlag1. Hon har tidigare arbetat både inom Folktandvården och Privattandvården och är därmed en erfaren kollega som fyller platsen som Lise-Lotte tidigare hade. Vi är tacksamma för att hon ville komma till oss.

bottom of page