top of page

Receptionstid

Måndag 13.15-16.45

Tisdag 8.15-11.45

Onsdag 8.15-11.45

Torsdag 8.15-11.45

 

Har du problem med att komma fram på telefon, så skicka gärna e-post. Vi svarar på e-post så gott det går även utom receptionens öppettider.

 

 

 

 

 

 

 

Din tandläkarmottagning

tandlag1 är en klinik för hela familjen. Vi strävar efter att tillfredsställa patientens behov och förväntningar.  Vår målsättning är att erbjuda en modern kvalitativ vård byggd på den senaste tekniken.

Välkommen!

Information om Covid-19

På grund av pandemin har Praktikertjänst AB(som vi är en del av) valt att permittera alla som jobbar inom tandvården med 60%. Detta innebär att vi är tvungna att reducera öppettiderna på mottagningen. Men vi kommer att jobba på så mycket som möjligt inom ramen av permitteringen. Alla här är friska och pigga. Alla ni som inte räknas vara i riskgruppen för covid-19 är välkommen till ordinarie tandbehandling.
Vi kommer även utnyttja denna tid för att utbilda oss och uppgradera utrustning för att ni som går här ska få den bästa möjliga behandling. 

 

Webbokning

Alla som är 70 år eller äldre rekommenderas av folkhälsomyndigheten att hålla sig hemma. Det innebär att ni inte ska komma hit för planerad tandbehandling under denna period. Har Ni en bokad tid så hör gärna av er till oss. 

Almänna rekommendationer till patienter på mottagningen:

Har man symptom på luftvägsinfektion, exempelvis hosta, snuva, feber och halsont, bör man avstå från planerad behandling och vid behov kontakta 1177 eller vårdcentralen per telefon eller digitalt för rådgivning. Det gäller även lindriga symptom.

Webbokningen är för tillfället borttagen på grund av Covid-19. All tidbokning går via mail eller telefonen så vi kan ha kontroll på vilka som bokar tider. I framtiden kommer vi återuppta webbokningen.

Feed back

Om du nyligen har genomfört en behandling hos oss, vill vi som led i verksamhetsutvecklingen gärna ställa dig några frågor. Vänligen klicka på länken under för en kortare enkät.

bottom of page